Over SMAK! 


Ik ben een dromer, altijd geweest. Alleen ik weet dat dromen ook iets vertellen over diepe verlangens. Ik ben gaan luisteren naar mijn wensen, mijn dromen, mijn diepste verlangens & dat heeft mij nu SMAK! gebracht. Iets van mezelf waar ik al mijn passie, liefde en creativiteit in kwijt kan. Iets waar ik nog vele ideeën over heb en stap voor stap naartoe manifesteer.


SMAK! Een kadootje uit 't hart is er door vrouwen & voor vrouwen. De producten komen dus uit het hart van de vrouw, maar daarnaast staat de mindful lifestyle ook centraal. 


Ik gun jou als vrouw jezelf volledig te omarmen. Jezelf of een andere vrouw soms een klein cadeau te doen als blijk van waardering, als steuntje in de rug om haar of jezelf te laten groeien. Ik gun jou de beste versie van jezelf te worden. Liefdevolle geuren voor in huis om je huis echt je thuis te laten voelen, prachtige stenen met een symbolische spirituele laag om jezelf in balans te brengen. Zo een greep uit de producten. Laat je vooral inspireren en ga ontdekken. 


Inmiddels ligt mijn kracht bij het motiveren van andere retailers om deze prachtige (Nederlandse) vrouwelijke ondernemers verder in hun kracht te zetten. Ben jij geïnspireerd en wil jij deze prachtige producten ook in jouw (web)shop terug laten komen, dan nodig ik jou uit om een toffe bestelling te plaatsen!


SMAK! Een kadootje uit 't hart is een leuke en eigenzinnige webshop door vrouwen & voor vrouwen speciaal voor Retailers.
Ik ben van mening dat wij vrouwen onszelf mogen laten horen, zien & met meer liefde naar onszelf mogen kijken. In de SMAK! webshop vind je liefdevolle, persoonlijke & symbolische cadeautjes. Eigenzinnig en soms een tikkeltje spiritueel. Van prachtige edelstenen & kristallen tot producten die jouw interieur kleur en geur geven! Duurzame en veelal handgemaakte producten uit het hart van mezelf en andere vrouwelijke ondernemers.


Liefs,

Kim.

Let's talk

 
 
 
 
 

CONTACT

Adres: SMAK! Een Kadootje uit 't Hart, Gunninkweg 2, 7156 SH Beltrum, Netherlands

Email: info@smakkadootjes.nl


KVK:83828052

BTW:NL003877870B37

IBAN:NL43RABO0372093027


Ben je zelf retailer en heb je interesse in de producten uit de SMAK! collectie? Dit is mogelijk. Stuur even een mailtje, dan neem ik contact met je op. Voor inspiratie bezoek alvast de webshop of meld je aan via Orderchamp.