11 maart 2023

Op deze dag vier ik mijn 32e verjaardag.

Deze dag zal ook in het teken staan van vernieuwen en iets nieuws op de wereld zetten.


Ik heb genoten van SMAK! alleen de naam en het concept passen niet langer bij de missie die ik heb:

Dat is namelijk vrouwen centraal zetten, laten groeien en opbloeien tot de beste versie van zichzelf. De rauwe kant en de wauw kant.


Per 11 maart 2023 wordt RauwVrouw gelanceerd!

Een concept waar alles samenvalt. Rauw Vrouw zul je denken?

Ja, RauwVrouw is er voor vrouwen die gecoacht willen worden om bewust te worden, balans willen terug willen vinden, terug willen gaan naar hun ware kern en innerlijke kracht. Coaching en bewustwording waar jouw pad weer helder gaat worden. Een uniek concept waar je kunt deelnemen aan groepssessies & individuele coaching. Waar prachtige coachingsvormen en lichaamswerk hand in hand gaan om jouw als vrouw weer te laten stralen. Sessies waar Rauw en Wauw samengaan en enkel voor vrouwen.


Daarnaast komt er een prachtige webshop op de website van RauwVrouw, namelijk: Wauw&Rauw!

Hier vind je de creativiteit van vrouwen terug. Unieke handgemaakte stukken gemaakt door Nederlandse vrouwen. Om jou als vrouw te inspireren om op zoek te gaan naar je ware kracht, maar ook door Nederlandse vrouwelijke onderneemsters een podium te geven die zij verdienen.
Over SMAK! 


Ik ben een dromer, altijd geweest. Alleen ik weet dat dromen ook iets vertellen over diepe verlangens. Ik ben gaan luisteren naar mijn wensen, mijn dromen, mijn diepste verlangens & dat heeft mij nu SMAK! gebracht. Iets van mezelf waar ik al mijn passie, liefde en creativiteit in kwijt kan. Iets waar ik nog vele ideeën over heb en stap voor stap naartoe manifesteer.


SMAK! Een kadootje uit 't hart is er door vrouwen & voor vrouwen.         De producten in de webshop hebben een diepere laag, een symbolische laag, een liefdevolle laag en misschien soms een rauwe laag met een grillig randje. Ik geef de vrouw graag een podium in mijn webshop, de Nederlandse vrouw & vrouwelijke ondernemer.  Zij die een boodschap hebben over te brengen. Een samenvoeging van de prachtige kracht van de vrouw & juist jou lieve vrouw wil ik centraal zetten! De Nederlandse merken die je terugvindt in de shop worden veelal met de handgemaakt. 


Ik gun jou als vrouw jezelf volledig te omarmen. Jezelf of een andere vrouw soms een klein cadeau te doen als blijk van waardering, als steuntje in de rug om haar of jezelf te laten groeien. Ik gun jou de beste versie van jezelf te worden. Liefdevolle geuren voor in huis om je huis echt je thuis te laten voelen, prachtige stenen met een symbolische spirituele laag om jezelf in balans te brengen. Zo een greep uit de producten. Laat je vooral inspireren en ga ontdekken. Heb je vragen over een product of een speciale wens voor jezelf of een vrouw uit jouw omgeving en wil je haar graag verrassen? Mijn deur en hart staat voor jou en haar open.


SMAK! Een kadootje uit 't hart is een leuke en eigenzinnige webshop door vrouwen & voor vrouwen.
Ik ben van mening dat wij vrouwen onszelf mogen laten horen, zien & met meer liefde naar onszelf mogen kijken. In de SMAK! webshop vind je liefdevolle, persoonlijke & symbolische cadeautjes. Eigenzinnig en soms een tikkeltje spiritueel. Alles in het teken van selfcare in de breedste zin van het woord. Van prachtige edelstenen & kristallen tot producten die jouw interieur kleur en geur geven! Duurzame en veelal handgemaakte producten uit het hart van mezelf en andere vrouwelijke ondernemers.


Liefs,

Kim.

SAMENWERKINGEN

SMAK! Een kadootje uit 't hart richt zich op vrouwen.

De kracht aanwakkeren van je innerlijke godin en dat met behulp van prachtige merken van vrouwelijke ondernemers die werken vanuit dezelfde intentie. Onderstaand een overzicht van de liefdevolle samenwerkingen!

Sabrina

Spring vibes

Jasmine

Summer vibes

Sarah

Fall vibes

Sarah

Fall vibes

Krachthart by Peet


Petra is  Krachthart-maker en Ont-wikkelcoach (Petra ten Hoopen - Ont-wikkelcoach) Ik geloof dat je pas écht kunt ont-wikkelen als je ruimte geeft aan alles wat is. De zonnige én de schaduwkanten. Omdat alles er mag zijn.

Krachthart komt voort uit mijn eigen diepe ervaringen van loslaten en opnieuw verbinden. Een proces van intens verdriet én diepe liefde. Van angst én vertrouwen. Van schuddend fundament én heling. Hand in hand.

Krachthart is een ode aan kwetsbaarheid en imperfectie. Omdat we allemaal precies goed zijn zoals we zijn. Jij. Ik. Wij.

Jaylaa 


Drijvende kracht achter Jaylaa is Tamara Loyd, een moeder en creatieve duizendpoot. Tamara heeft altijd al een grote passie gehad voor sieraden en mode. Door de juiste edelstenen en materialen      ( 925 sterling zilver, gold filled & gold plated ) te combinerencreëert zij sieraden met een luxe uitstraling. Zij maakt gebruik van natuurlijke materialen en zorgt ervoor dat alles op een eerlijke manier wordt gemaakt.
‘Sieraden mogen gezien worden, maar niet overheersen’

#Moments


#Moments; gegrepen uit mijn leven, die bestaan uit overtuigingen, gebeurtenissen en noodzaken om mij te brengen naar een punt in mijn leven waarin ik eindelijk kon accepteren en genieten.

#Moments gaat over het leven vanuit je hart, een ontwikkeling in bewustwording wat leidt tot een andere levenstijl waarin kracht, authenticiteit en bezieling centraal staan. Doordat je weet wie je bent, ben je meer voelend aanwezig en maak je veel makkelijker keuzes. Het geeft je een dieper gevoel van voldoening, je krijgt ruimte, voelt je energieker en gezonder, ervaart meer levensgeluk, krijgt meer inspiratie en succes. Je maakt je los van belemmerende gewoontes, gedachtes en emoties. Je voelt dat je leeft en veert mee in de ritmes van de natuur en je geniet van jouw#Moments

Blooming by Flinde


Wij willen het plezier dat we beleven aan het laten groeien van onze eigen bloemen delen met anderen. Daarom hebben we onze unieke BLOOMING mix in het leven geroepen, die jou prachtige snijbloemen gaat brengen. In je tuin, op je balkon en uiteindelijk in je huis. Wij hebben een ‘groene’ missie: we willen de tuinen en balkons transformeren in bloemenzeeen. Om kleur en levendigheid te brengen. Maar ook om de bijen en vlinders te helpen. De producten worden handgemaakt en in samenwerking met mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. 

Sabrina

Spring vibes

Typisch Shanna

Ik zou mijzelf omschrijven als een creatieve flierefluiter. Printjes, texturen en kleuren inspireren mij.Alle productenop de website heb ik met de hand gemaakt met enorm veeliefde.En dit alles doe ikin mijn atelier aan huis. De naam 'Typisch Shanna' is ontstaan omdat alle producten die ik maak en verkoop ook daadwerkelijk producten zijn die ik zelf mooi vind en wil hebben. Maar wat is dan echt typisch Shanna? Denk aan knus, bohemian, liefelijk, natuurlijk en zacht. Ik werk voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals katoen, hout en edelstenen.Omdat ik alle decoratie zelf maak, is ieder item uniek. Er is geen sprake van massaproductie en eris een wisselend aanbod van producten.

Let's talk

 
 
 
 
 

CONTACT

Adres: SMAK! Een Kadootje uit 't Hart, Gunninkweg 2, 7156 SH Beltrum, Netherlands

Email: info@smakkadootjes.nl


KVK:83828052

BTW:NL003877870B37

IBAN:NL43RABO0372093027


Ben je zelf retailer en heb je interesse in de producten uit de SMAK! collectie? Dit is mogelijk. Stuur even een mailtje, dan neem ik contact met je op. Voor inspiratie bezoek alvast de webshop of meld je aan via Orderchamp.